donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Met de Tesla Cybertruck op motorvakantie

Elon Musk bevestigt op Twitter dat de elektrische ATV Cyberquad in productie gaat. In eerste instantie als optie voor degenen die de nieuwe Tesla Cybertruck. Nu zal die quad ons worst zijn. Maar als die in het bakkie van de pick-up past, kan er ook een motorfiets in. En dat mag van ons best de meest zuipende, meest lawaaiige, meest foute motor zijn die er is. Het gaat immers om de balans. Tenminste, zo rekenen immers ook de mannen in het automobielnetwerk. Tegenover een slobberbak staat een zuinig nippend karretje. Gemiddeld zijn ze even vervuilen. Of schoon, ’t is maar hoe je het ziet.

Daarom gaan wij met de 0-emissie Cybertruck naar de vakantiestek en dan gaan we lekker blazen met, noem er eens eentje, een BossHoss! Een gulzige benzinebrander die zoveel CO2 oplevert dat Andalusië er in de zomer spontaan groen van kleur. Of een willekeurig weiland in De Achterhoek. Nog beter is een Energica, Zero of LiveWire in het bakkie. Dan ben je pas echt goed bezig.

Eens?

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen