zaterdag 27 april 2024

Met deze podiumprogrammering gaat Motor.NL knallen tijdens MOTORbeurs Utrecht

Natuurlijk hoeven we jullie niet over te halen om naar de MOTORbeurs Utrecht te gaan, want dit wil (en mag) geen motorliefhebber missen. En natuurlijk hoeven we jullie ook niet over te halen om naar onze stand te komen in hal 12 (standnummer 12.D100), maar toch geven we graag een extra reden. Of heel veel extra redenen, want op het Motor.NL-podium gaat zoveel gebeuren dat je de hele dag bij ons kunt zijn zonder je ook maar een minuutje te vervelen.

5 redenen waarom je de MOTORbeurs Utrecht 2023 niet mag (en wil) missen!

Van Wat Rij Jij? LIVE tot aan 100 Jaar BMW en de Nieuwsshow 2023 en van Customizing en Circuitrijden tot aan alles over Motorreizen en de kledingsshow van Motormeiden. Elk uur is er wat nieuws te zien en te beleven, waarbij motorrijden en de motorrijder altijd centraal staan.

Wie op donderdag- of vrijdagavond op de beurs is, heeft dubbelgeluk want van 19.00 uur tot 20.30 uur is er een spetterend optreden van RSON Pop & Rock Covers.

We zien je in hal 12!

Bestel hier je ticket(s).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen