maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Met een Harley-Davidson Street Glide racen op Laguna Seca

Wie Josh Herrin volgt op Instagram, weet dat hij een drukbezet man is. Meestal bereidt hij zich voor de races van het MotoAmerica Superbike-kampioenschap, maar zo nu en danis hij ook wel in voor een verzetje. Zoals met de Harley-Davidson Street Glide racen op Laguna Seca in het prachtige Monterey, Californië.

Van het racen met een BMW S1000RR tot het geselen van een Harley-Davidson Street Glide op een van Amerika’s beroemdste circuits is een hele verandering. In deze video zegt Herrin ergens dat er een duidelijk verschil zit in de bochten met een beest van bijna 363 kilo met koffers.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen