Met een Harley-Davidson Street Glide racen op Laguna Seca

Wie Josh Herrin volgt op Instagram, weet dat hij een drukbezet man is. Meestal bereidt hij zich voor de races van het MotoAmerica Superbike-kampioenschap, maar zo nu en danis hij ook wel in voor een verzetje. Zoals met de Harley-Davidson Street Glide racen op Laguna Seca in het prachtige Monterey, Californië.

Van het racen met een BMW S1000RR tot het geselen van een Harley-Davidson Street Glide op een van Amerika’s beroemdste circuits is een hele verandering. In deze video zegt Herrin ergens dat er een duidelijk verschil zit in de bochten met een beest van bijna 363 kilo met koffers.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?