zondag 29 januari 2023

Motortips van Michael van der Mark #5: In geval van nood

Je wilt er niet aan denken en het al helemaal niet meemaken, maar soms loopt het even net ietsje anders dan gepland. Dat kan gelukkig ook iets simpels zijn als een regenbui die Buienradar even over het hoofd zag, maar helaas ook een serieuze val. Michael van der Mark heeft het allemaal al een keer meegemaakt en is ook in deze laatste aflevering meer dan bereid je op weg te helpen met zijn tips. 1. De basis Op straat krijg je natuurlijk met heel veel ve...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen