Met Honda Adventure Roads in 2021 naar IJsland

Honda Motor Europe nodigt 30 motorrijders uit om naar IJsland te gaan. Op een nieuwe CRF1100L Africa Twin, de CRF1100L Adventure Sports en CRF1100L Adventure Sports ES verkennen ze in 11 dagen het land van ‘Vuur en IJs’.

Vanuit Reykjavik, de meest noordelijke hoofdstad ter wereld, vertrekt de derde Adventure Roads naar het zuiden van IJsland. Via verschillende dirt roads worden de geïsoleerde hooglanden van IJsland verkent. Daarna gaat het weer terug naar Reykjavik.

Tijdens de reis krijgen de deelnemers ruimschoots de gelegenheid de Africa Twin te testen op perfecte asfaltwegen maar ook slechte dirt roads en passen vol grind. Zwarte lavavelden en doorwaadbare rivieren vol keien knagen aan de noppenbanden.

Voor meer details over Honda Adventure Roads, check hondaadventureroads.com of download de Adventure Roads Outline van hondanews.eu.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?