zondag 21 april 2024

Met Honda Adventure Roads in 2021 naar IJsland

Honda Motor Europe nodigt 30 motorrijders uit om naar IJsland te gaan. Op een nieuwe CRF1100L Africa Twin, de CRF1100L Adventure Sports en CRF1100L Adventure Sports ES verkennen ze in 11 dagen het land van ‘Vuur en IJs’.

Vanuit Reykjavik, de meest noordelijke hoofdstad ter wereld, vertrekt de derde Adventure Roads naar het zuiden van IJsland. Via verschillende dirt roads worden de geïsoleerde hooglanden van IJsland verkent. Daarna gaat het weer terug naar Reykjavik.

Tijdens de reis krijgen de deelnemers ruimschoots de gelegenheid de Africa Twin te testen op perfecte asfaltwegen maar ook slechte dirt roads en passen vol grind. Zwarte lavavelden en doorwaadbare rivieren vol keien knagen aan de noppenbanden.

Voor meer details over Honda Adventure Roads, check hondaadventureroads.com of download de Adventure Roads Outline van hondanews.eu.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen