Wunderlich ThermoPro houdt je zadel koeler

Het effect is niet uniek, iedere motorrijder heeft er mee te maken. parkeer je motor in de zon en binnen korte tijd warmt ‘ie onplezierig hoog op. Het de zonnehitte gaat dwars door de bekleding heen waardoor zelfs het schuimrubber er onder onaangenaam wordt verwarmd. Dan vervloek je Helios, de romeinse god van de zon, hartgrondig.

Wunderlich heeft daar een antwoord op gevonden. Voor BMW motoren, want Wunderlich maakt dure spullen exclusief voor BMW-modellen… ThermoPro noemen ze de zadels die van een technische coating zijn voorzien. Die coating reflecteert meer dan 70% van het langegolfspectrum van de zonnestraling van λ=725 nm golflengte. De opwarming van het zadel wordt voelbaar verminderd. In de praktijk kan het verschil in warmte tussen een gewoon en een ThermoPro-zadel wel 25°C schelen.

Voor meer info, check wunderlich.de

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?