Minibike-avond Staphorst

Met het aanbreken van de lente staan ook alle motoractiviteiten weer op het punt te beginnen, waaronder alle denkbare competities. Een daarvan is de minibikecompetitie van de ABMC Staphorst. Onder de activiteiten van de club valt ook een actieve deelname aan het minibiken, met daarbij de regelmatige trainingen en deelname aan wedstrijden van RAP Holland en de SOBW. Mits in het bezit van een licentie.

Die licentie is via de club te regelen en maakt deel uit van een groter totaalpakket. Maar je zult ergens moeten beginnen, dus houdt de AMBC op dinsdag 6 maart een informatiebijeenkomst. De avond begint om 8 uur in de kantine van de vereniging. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.ambc-staphorst.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.