13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Morgen, 19 uur: Ducati 1260 Diavel Lamborghini

Een krappe week geleden schreven we over een ‘juridische structuur’ tussen Ducati, Lamborghini en Italdesign. Het drietal Italiaanse A-merken maken onderdeel uit van de Volkswagen Group. Het bestuur daarvan vindt zo’n structuur voor de Italiaanse tak van het bedrijf kennelijk makkelijker voor de totale groep. Als het de bedoeling was dat het drietal met nerverende producten zou komen, zijn ze daarin gedeeltelijk geslaagd.

Morgen, 25 november 2020, zendt Ducati om 19.00 uur episode 4 uit van de wekelijkse nieuwshow. De stream is te volgen via het YouTube-kanaal van Ducati. Daarin komen ze zeker met de Ducati 1260 Diavel Lamborghini. Of zoals Ducati zegt: ‘een uniek project dat is ontstaan uit de samenwerking tussen twee prestigieuze merken die hun roots hebben in de Motor Valley, de regio Emilia-Romagna dat de thuisbasis is van de uitmuntendheid van Italiaanse bedrijven gericht op de twee- en vierwielers.’

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen