woensdag 24 april 2024

Moto Guzzi V100 Mandello: spectaculaire video op vliegdekschip

Vliegtuigen, helikopters, maar vooral een vliegdekschip met in de hoofdrol de Moto Guzzi V100 Mandello.

Van de Moto Guzzi V100 Mandello weten we nu alles! Ter gelegenheid van de Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale-versie heeft Moto Guzzi eind september niet alleen foto’s gemaakt, maar ook een video.

In de spectaculaire setting op het vliegdek van het vliegdekschip Cavour vierden Moto Guzzi en de Italiaanse marine de diepe band die hen al meer dan een eeuw verenigt. De exclusieve Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale, geproduceerd in een beperkte oplage van 1913 genummerde exemplaren, als eerbetoon aan het oprichtingsjaar van de luchtcomponent van de marine, is een absoluut uniek model waarvan de speciale kleurstelling is geïnspireerd op de F-35B-gevechtsvliegtuigen die door de marine worden gebruikt.

Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale draagt marine luchtvaart kleuren

De graphics volgen trouw die van het vliegtuig, met de insignes aan beide zijden van de kuip, verlevendigt met de typische jet intake-strepen. De livery wordt verder verrijkt door de low-visibility driekleurige kokarde aan weerszijden van de brandstoftank, het Naval Aviation wapenschild en het Gruppo Aerei Imbarcati-logo. Tot de standaarduitrusting behoren een TPMS-bandenspanningssensor en verwarmde handgrepen, terwijl op de risers van het stuur met laser het serienummer is gegraveerd. Elk model wordt geleverd met een speciale motorhoes en een gedenkplaat.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen