maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore: prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore, geproduceerd in een beperkte oplage van 1946, verscheen vandaag op de prijslijst.

Speciale versie

De beperkte serie van Moto Guzzi, die vorig najaar op de EICMA te zien was, is nu opgenomen in de prijslijst. Het gaat om de V 85TT Guardia d’Onore, die 15.399,- kost. Geïnteresseerden moeten zich haasten: aangezien het om een beperkte serie gaat: slechts 1946 voor de Guzzi Guardia d’Onore (een getal dat de datum oproept waarop de band tussen de motorfabrikant en de Italiaanse Republiek begon).

Eerbetoon: Moto Guzzi V100 Dr. John Tribute

Begeleiding van Italiaanse president

De V85TT Guardia d’Onore (Erewacht) is beslist meer ‘Italiaans’, maar is niet alleen een eerbetoon aan de Italiaanse Republiek, maar ook het model dat dienst doet bij de Corazzieri. Het model onderscheidt zich door de zwarte kleurstelling met witte biezen die van het voorspatbord naar de tank lopen, tot aan de zijpanelen, om vervolgens de weg te vervolgen op de grote tourruit. Andere unieke ‘details’ zijn de middenbok, de valbeugels en de extra LED-lampen. Onvermijdelijk is het unieke productienummer van het model op het stuur gegraveerd. Dit om de exclusiviteit van het model te benadrukken, evenals de ‘speciale band die Moto Guzzi al meer dan 75 jaar heeft met het Corazzieri-regiment dat voor de begeleiding van de Italiaanse president en zijn gasten zorgt’.

Voor meer info check de website van Moto Guzzi.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen