maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto Morini X-Cape 1200: is het echt?

Foto’s van een Moto Morini X-Cape 1200 circuleren op het net. De motor ziet er al definitief uit en is uitgerust met de 1200cc-V-twin, dat werd ontworpen door Lambertini.

De nieuwe – binnenkort te produceren, zo lijkt het – Moto Morini X-Cape 1200 zou het exemplaar kunnen zijn dat afgebeeld wordt op deze foto’s. De Moto Morini is uitgerust met een doorontwikkeling van het 1200cc-‘Corsacorta’ blok, ontworpen door Franco Lambertini.

Test 2023 Moto Morini Seiemmezzo SCR & STR: zesenhalf maal twee

De motor ziet er heel erg af uit. Het zal ons niet verbazen dat we hier nar de definitieve gedaante kijken van de X-Cape 1200. De uitrusting lijkt van premium niveau met een Brembo remsysteem en tft dashboard. We wachten op een officiële bevestiging van Moto Morini.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen