maandag 27 mei 2024

Moto Morini X-Cape 1200: is het echt?

Foto’s van een Moto Morini X-Cape 1200 circuleren op het net. De motor ziet er al definitief uit en is uitgerust met de 1200cc-V-twin, dat werd ontworpen door Lambertini.

De nieuwe – binnenkort te produceren, zo lijkt het – Moto Morini X-Cape 1200 zou het exemplaar kunnen zijn dat afgebeeld wordt op deze foto’s. De Moto Morini is uitgerust met een doorontwikkeling van het 1200cc-‘Corsacorta’ blok, ontworpen door Franco Lambertini.

Test 2023 Moto Morini Seiemmezzo SCR & STR: zesenhalf maal twee

De motor ziet er heel erg af uit. Het zal ons niet verbazen dat we hier nar de definitieve gedaante kijken van de X-Cape 1200. De uitrusting lijkt van premium niveau met een Brembo remsysteem en tft dashboard. We wachten op een officiële bevestiging van Moto Morini.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen