MOTO73: Geweldige Honda special

Honda fans hebben de MOTO73 special allang gelezen. Motorrijders die wel eens willen weten hoe Honda zich vanaf de jaren ’60 op de kaart zette, zouden deze special ook in huis moeten halen.

De MOTO73 Honda special is geen doorwrocht standaardwerk dat alles verklapt wat Honda tot een wereldmerk heeft gemaakt. De special geeft je wel een vlot geschreven , onderhoudend overzicht van wat Honda vooral voor motorrijders betekent. Aan hoogtepunten uit de Honda geschiedenis ontkom je in een special niet. Een prachtige reportage over een van de beroemdste Honda blokken (V4 750) legt uit dat Honda nooit angstig was om de grenzen van het technisch mogelijke op te zoeken.

Vermakelijk is verslag van een race op een Honda grasmaaier (+200 km/u). Maar het zijn toch vooral de motorrijders die de MOTO73 special zo aangenaam om te lezen maken.

De MOTO73 Honda special kun je bestellen op Tijdschrift.nl

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.