maandag 24 juni 2024

MOTO73: Geweldige Honda special

Honda fans hebben de MOTO73 special allang gelezen. Motorrijders die wel eens willen weten hoe Honda zich vanaf de jaren ’60 op de kaart zette, zouden deze special ook in huis moeten halen.

De MOTO73 Honda special is geen doorwrocht standaardwerk dat alles verklapt wat Honda tot een wereldmerk heeft gemaakt. De special geeft je wel een vlot geschreven , onderhoudend overzicht van wat Honda vooral voor motorrijders betekent. Aan hoogtepunten uit de Honda geschiedenis ontkom je in een special niet. Een prachtige reportage over een van de beroemdste Honda blokken (V4 750) legt uit dat Honda nooit angstig was om de grenzen van het technisch mogelijke op te zoeken.

Vermakelijk is verslag van een race op een Honda grasmaaier (+200 km/u). Maar het zijn toch vooral de motorrijders die de MOTO73 special zo aangenaam om te lezen maken.

De MOTO73 Honda special kun je bestellen op Tijdschrift.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen