Video: GP-rijders als kotertjes

Er staat komend weekend heel wat op het spel in de MotoGP van Japan, maar dat zou je op basis van deze beelden van spelende GP-coureurs niet zeggen. Het echte werk staat voor zondag op de agenda, maar het speelkwartier vond gister plaats op het mini-baantje van de Twin Ring Motegi Circuit. De heren combineren het fanatisme van GP-rijders met de speelsheid van kleuters. Het levert hilarische beelden op. Oud-gediende Alvaro Bautisto toont zich van zijn meest atletische kant door staand op een mini-fietsje de finishlijn te passeren.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.