13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Video: GP-rijders als kotertjes

Er staat komend weekend heel wat op het spel in de MotoGP van Japan, maar dat zou je op basis van deze beelden van spelende GP-coureurs niet zeggen. Het echte werk staat voor zondag op de agenda, maar het speelkwartier vond gister plaats op het mini-baantje van de Twin Ring Motegi Circuit. De heren combineren het fanatisme van GP-rijders met de speelsheid van kleuters. Het levert hilarische beelden op. Oud-gediende Alvaro Bautisto toont zich van zijn meest atletische kant door staand op een mini-fietsje de finishlijn te passeren.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen