13 C
Nederland
zondag 29 mei 2022

MotoMondo importeur van MASH in België

MotoMondo BV is sinds 1998 actief in de motorfietsbranche als de officiële importeur/Vertegenwoordiger van MV Agusta en voormalig importeur van Husqvarna en Cagiva. Maar vanaf 14 juli 2016 is MotoMondo, naast importeur van MV Agusta, SWM, Fantic en MASH voor Nederland, ook importeur voor MASH in België. Het afgelopen jaar heeft MotoMondo zijn portefeuille fors uitgebreid met de merken SWM, Fantic en MASH Motors. Voor SWM en Fantic zijn zij verdeler voor de gehele Benelux en aan het importschap van MASH Motors voor Nederland wordt nu België en Luxemburg toegevoegd.

 

Met MotoMondo als nieuwe importeur en het huidige dealernetwerk wordt MASH opnieuw gelanceerd in België en Luxemburg. MASH levert een uitgebreid gamma lichte maar zeer betaalbare motorfietsen die variëren van 125cc tot 400cc retro modellen en een zeer attractief All-Road model optioneel mét of zonder koffers.  Als uitbreiding van de range zal in september een nieuwe 4-takt 50cc retro bromfiets met staande cilinder worden gelanceerd die de range zal completteren. Daarnaast zullen er dit najaar nog diverse nieuwe modellen uitkomen die je terug zullen voeren naar de jaren 70 maar met de techniek van nu. Het eerste nieuwe model dat beschikbaar komt is de Two Fifty Racer welke in beperkte oplage geleverd wordt.

 

Meer info? www.MASHmotors.be


Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen