MotoMondo importeur van MASH in België

MotoMondo BV is sinds 1998 actief in de motorfietsbranche als de officiële importeur/Vertegenwoordiger van MV Agusta en voormalig importeur van Husqvarna en Cagiva. Maar vanaf 14 juli 2016 is MotoMondo, naast importeur van MV Agusta, SWM, Fantic en MASH voor Nederland, ook importeur voor MASH in België. Het afgelopen jaar heeft MotoMondo zijn portefeuille fors uitgebreid met de merken SWM, Fantic en MASH Motors. Voor SWM en Fantic zijn zij verdeler voor de gehele Benelux en aan het importschap van MASH Motors voor Nederland wordt nu België en Luxemburg toegevoegd.

 

Met MotoMondo als nieuwe importeur en het huidige dealernetwerk wordt MASH opnieuw gelanceerd in België en Luxemburg. MASH levert een uitgebreid gamma lichte maar zeer betaalbare motorfietsen die variëren van 125cc tot 400cc retro modellen en een zeer attractief All-Road model optioneel mét of zonder koffers.  Als uitbreiding van de range zal in september een nieuwe 4-takt 50cc retro bromfiets met staande cilinder worden gelanceerd die de range zal completteren. Daarnaast zullen er dit najaar nog diverse nieuwe modellen uitkomen die je terug zullen voeren naar de jaren 70 maar met de techniek van nu. Het eerste nieuwe model dat beschikbaar komt is de Two Fifty Racer welke in beperkte oplage geleverd wordt.

 

Meer info? www.MASHmotors.be


MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?