Bekijk zaterdagnacht de Nitro World Games live stream

Aankomende weekend is het zover, de Nitro World games. Het grootste evenement in de geschiedenis van action sports zal je meeslepen in een drie uur durende belevenis. Tijdens dit event zullen de beste atleten van uit de hele wereld deelnemen aan de meest spannende en populaire action sports disciplines. Met onder andere freestyle motorcross (FMX), BMX en skate.

Dit evenement is in de nacht van zaterdag op zondag om 02.00 uur via de onderstaande stream live te volgen. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.