13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Motopia 2014 op moederdag

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het motor evenement Motopia gaat ook in 2014 plaats vinden op het DRU Industriepark in Ulft. Dit jaar valt Motopia op Moederdag: zondag 11 mei. Het evenement zal een aantal nieuwe onderdelen kennen, waaronder de verkiezing ‘Mama Motopia’. 

De eerste editie in 2013 was een succes, waarna de organisatie heeft besloten om ook dit jaar een editie te organiseren: “We hebben bewust gekozen voor moederdag: de vrouwelijke motorrijder krijgt extra aandacht dit jaar, onder andere door de verkiezing “Mama Motopia”, voor de leukste motormoeder van 2014.

Het recept blijft verder ongewijzigd: de kracht van Motopia is de samensmelting tussen een beurs, evenement en festival. Daarnaast krijgen alle soorten tweewielers een podium: zowel choppers, brommers en scooters als race- en cross motoren. Alle bekende ingrediënten zijn behouden: het DRU Park in Ulft vormt een prachtig industrieel decor voor alle aanwezige tweewielers van clubs en bezoekers.  Het hart van Motopia wordt gevormd door de SSP Hal: een industriële beurshal die onderdak biedt aan een mooie collectie tweewielers van vroeger en nu. 

Als klap op de vuurpijl is ook weer een cross onderdeel: de Motopia Grand Prix Cross! Op de grote aangrenzende event weide kan de bezoeker de gehele dag genieten van spectaculaire motorcross wedstrijden.

In 2013 trok Motopia 3500 bezoekers. Tickets bedragen € 7,50 in de online voorverkoop en € 10,00 aan de deur. Standhouders en clubs die interesse hebben in deelname kunnen zich melden via www.motopia.nl.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen