vrijdag 29 maart 2024

Motor en film > Nitro Circus the Movie (2013)

Nitro Circus is een kruising tussen Evel Knievel en Jackass. Op 28 februari was Nitro Circus the Movie 3D te zien in zes Nederlandse bioscopen en sinds kort is de dvd verkrijgbaar, of op blu-ray de 3D-versie. Eén van de sterren van Nitro Circus is de Canadese motorcrosscoureur en stuntvrouw Jolene Van Vugt, dochter van Nederlandse migranten.

Nitro Circus begon een jaar of tien geleden met het uitbrengen van stunts op dvd. Het succes van de dvd’s leidde in 2009 tot een eigen serie bij MTV, als een soort vervolg op Jackass. Vorig jaar was de serie ook te zien op RTL7. Na de eerste televisiereeks ging het gezelschap op wereldtournee met een liveshow. Op 1 december 2012 streek Nitro Circus neer in het Gelredome-stadion in Arnhem. En nu dus: Nitro Circus the Movie op dvd.

Tekst: Fanta Voogd
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen