Motor Mercuur failliet

Na ruim 80 jaar moet Motor Mercuur, dealer  van Ducati, Piaggio en Honda, helaas de handdoek in de ring gooien.
Arie Molenaar heeft zelf het faillissement aangevraagd en betreurt dit ten zeerste. "Een deel van het personeel gaat over naar Harley-Davidson Den Haag. Daar zal ook de kledingshop van Damen Leathers worden voortgezet", aldus Arie Molenaar.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.