Motor Tito Rabat gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben vier personen de Kalex-motor uit de werkplaats van Marc VDS in het Belgische Gosselies gestolen. De motor van Tito Rabat is van grote waarde, omdat dit de motor is waarmee hij in 2014 het Moto2 kampioenschap binnenhaalde. 

Dit voorval vond rond 02.00 uur plaats waarbij de motor als enige van waarde is meegenomen. De motor stond opgesteld in de receptie van de werkplaats en is voorzien van de originele kleurstelling uit 2014 samen met Rabats kenmerkende nummer 53.

Tito heeft een oproep gedaan via Twitter, om zoveel mogelijk tips binnen te krijgen: “Help ons om deze motor terug te krijgen, want hij betekent veel voor mij en het team.” Ook Marc VDS doet een oproep: “Als iemand de motor te koop aangeboden heeft gekregen, of meer informatie heeft over de diefstal, bel dan alsjeblieft zo snel mogelijk naar het nummer +31 (0)71 35 69 32. Alle telefoongesprekken zullen vertrouwelijk behandeld worden.”

Inmiddels zijn bewakingsbeelden overgedragen aan de politie waarop te zien is dat vier personen de motor naar buiten dragen. We hopen dat de motor zo snel mogelijk weer terug is bij zijn rechtmatige eigenaar.

Bron: MarcVDS

[justified_image_grid ids=25017,25018,25019,25020]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.