MOTORbeurs-bezoekers in infographics

De MOTORbeurs Utrecht is weer voorbij. 96.822 bezoekers bezochten de beurs van 2016. 85% van deze groep is in het bezit van een motor. Bij 23% hiervan gaat het om een nieuw gekochte motor en 77% heeft de motor tweedehands aangeschaft. Wanneer wordt gevraagd naar het type, dan staat de (super)sport op nummer één, de tourmotor op twee en hebben de allroad/offroad en streetmotor een gedeelde derde plek.

Met de beurs voorbij is seizoen begonnen, zegt men in de branche dan. De organisatie van de MOTORbeurs wilde graag weten hoe die branche er voor stond en hoe de verhoudingen nou lagen onder motorrijders van Nederland. Resultaten van dat onderzoek werkten ze uit en plakten ze in een drietal coole – zij het wat lange – infographics.

En zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van infographics!? Met al hun info, en hun graphics! Ja, toch?

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?