13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTORbeurs-bezoekers in infographics

De MOTORbeurs Utrecht is weer voorbij. 96.822 bezoekers bezochten de beurs van 2016. 85% van deze groep is in het bezit van een motor. Bij 23% hiervan gaat het om een nieuw gekochte motor en 77% heeft de motor tweedehands aangeschaft. Wanneer wordt gevraagd naar het type, dan staat de (super)sport op nummer één, de tourmotor op twee en hebben de allroad/offroad en streetmotor een gedeelde derde plek.

Met de beurs voorbij is seizoen begonnen, zegt men in de branche dan. De organisatie van de MOTORbeurs wilde graag weten hoe die branche er voor stond en hoe de verhoudingen nou lagen onder motorrijders van Nederland. Resultaten van dat onderzoek werkten ze uit en plakten ze in een drietal coole – zij het wat lange – infographics.

En zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van infographics!? Met al hun info, en hun graphics! Ja, toch?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen