GP Motocross van start

Komend weekend staan de sterkste motocrossers ter wereld weer voor het hek, als ze in Qatar het seizoen openen. Jeffrey Herlings is de grote favoriet in de MX2, maar de Brabander verliet Nederland wel met een beenblessure. Tijdens een training op het circuit van Lommel (België) viel hij en kwam behoorlijk hard neer op het zand.

De schade lijkt mee te vallen, maar wellicht dat Herlings daardoor niet geheel fit aan de start zal staan. Na Qatar gaan de mannen door naar Thailand, om daarna in Valkenswaard (1 april) het Europese gedeelte van het WK Motocross aan te vangen.

Motors TV zendt zaterdag alles van de GP van Qatar rechtstreeks uit. Om 17.00 uur de MX2, aansluitend om 18.00 uur de MX1. Dan om 19.20 uur de herkansing van de MX1 en MX2 voor de laatste vier startplaatsen in de Superfinale, waarin 20 MX2-rijders en 20 MX1-rijders van start gaan. Die Superfinale is vanaf 21.00 uur te zien. Op internet is alles te volgen op www.mx-life.tv. Voor zowel Motors TV als MX-Life.TV moet worden betaald. Je moet er (financieel) iets voor over hebben om Jeffrey Herlings in actie te zien…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?