MOTORbeurs presenteert opnieuw: Dutch Motorcycle Festival

Heel anders dan de MOTORbeurs Utrecht, maar er wel door georganiseerd. De MOTORbeurs Utrecht presenteert zojuist het ‘Dutch Motorcycle Festival’. Vorig jaar werd dit idee ook al geopperd, maar vond geen doorgang. Dit jaar gaat de organisatie met goede moed verder en nodigt iedereen uit, van motorrijders en hun vrienden tot de kleine toekomstige motorrijder. Het wordt een motorfestival in de buitenlucht met “veel motoren, muziek, testritten, drinks, foodtrucks, nog meer motoren, shows, stunts, kidsfun en toertochten”, aldus het Dutch Motorcycle Festival.

Dit alles zal op 26 augustus gaan plaatsvinden op Vliegveld Twente. Blijkbaar is het organisatie nu wel gelukt om de nodige vergunningen in orde te krijgen. Hoewel de organisatie dus zelf al veel plannen heeft, nodigt zij het publiek uit om ook suggesties te doen. Dit kan op de Facebookpagina en voor het beste idee heeft Dutch Motorcycle Festival een beloning over. Wie er nu al van overtuigd is hoe gaaf dit festival gaat worden, kan hier al tickets kopen. Als je dit voor 30 april doet, betaal je €12,50 in plaats van €16,50. Een voorproefje van de locatie krijg je in onderstaande video. Wij zijn al enthousiast!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?