woensdag 28 februari 2024

MOTORbeurs presenteert opnieuw: Dutch Motorcycle Festival

Heel anders dan de MOTORbeurs Utrecht, maar er wel door georganiseerd. De MOTORbeurs Utrecht presenteert zojuist het ‘Dutch Motorcycle Festival’. Vorig jaar werd dit idee ook al geopperd, maar vond geen doorgang. Dit jaar gaat de organisatie met goede moed verder en nodigt iedereen uit, van motorrijders en hun vrienden tot de kleine toekomstige motorrijder. Het wordt een motorfestival in de buitenlucht met “veel motoren, muziek, testritten, drinks, foodtrucks, nog meer motoren, shows, stunts, kidsfun en toertochten”, aldus het Dutch Motorcycle Festival.

Dit alles zal op 26 augustus gaan plaatsvinden op Vliegveld Twente. Blijkbaar is het organisatie nu wel gelukt om de nodige vergunningen in orde te krijgen. Hoewel de organisatie dus zelf al veel plannen heeft, nodigt zij het publiek uit om ook suggesties te doen. Dit kan op de Facebookpagina en voor het beste idee heeft Dutch Motorcycle Festival een beloning over. Wie er nu al van overtuigd is hoe gaaf dit festival gaat worden, kan hier al tickets kopen. Als je dit voor 30 april doet, betaal je €12,50 in plaats van €16,50. Een voorproefje van de locatie krijg je in onderstaande video. Wij zijn al enthousiast!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen