woensdag 22 maart 2023

MOTORbeurs Utrecht presenteert de VIER VOLLE VOORDEELDAGEN

Van donderdag 18 februari tot en met zondag 21 februari stond de 37e editie van MOTORbeurs Utrecht op de kalender. Traditioneel markeert de beurs dé start van het motorseizoen waar je als bezoeker naast nieuws, activiteiten en gezelligheid ook heel veel acties en beursaanbiedingen kan vinden. Er is dit jaar geen fysieke beurs maar ……. dat betekent niet dat er geen mooie beursaanbiedingen zijn. Integendeel!

Speciaal voor jou, als motorliefhebber, presenteert MOTORbeurs Utrecht de VIER VOLLE VOORDEELDAGEN. Vanaf aanstaande donderdag wordt er ieder uur een prachtige beursaanbieding gepost op onze Facebookpagina. Van korting op rijlessen tot voordeel op motoren. Van mooie deals op accessoires tot serieuze korting op kleding. Er zijn zelfs een aantal gratis aanbiedingen en leuke winacties!

Profiteren?

MOTORbeurs Utrecht

Op de hoogte blijven van MOTORbeurs Utrecht?

Houd onze website in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Onderaan onze website kun je jouw gegevens achterlaten en vervolgens ontvang je automatisch onze nieuwsbrief. Ga naar de website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image