Motorcentrum Bruurs eerste met nieuwe Triumph winkelinrichting

Motorcentrum Bruurs in Noord-Scharwoude heeft sinds kort als eerste dealer in Nederland de nieuwe, officiële Triumph winkelinrichting geïnstalleerd. De stijl van de nieuwe showroom sluit naadloos aan bij het nieuwe Triumph merkbeeld “For the Ride” dat Triumph vorig jaar aankondigde.

Dankzij deze metamorfose is de showroom van de goedlachse eigenaar, Mike Bruurs, en zijn team nu weer helemaal van deze tijd en zorgt het voor een sfeer van thuiskomen voor elke motorrijder. Met een moderne uitstraling en meer beleving rondom het iconische Britse motormerk wordt bij Motorcentrum Bruurs nog directer duidelijk dat het bij Triumph om het motorrijden zelf gaat, zoals de merkslogan “For he Ride” al weergeeft. Binnen afzienbare tijd zullen ook de andere dealers in het Nederlandse dealernetwerk deze metamorfose ondergaan.

Voor aankomend seizoen is niet alleen de nieuwe showroom een reden om eens langs te gaan, ook stromen de nieuwe 2016 modellen van Triumph gedurende dit seizoen binnen. Het eerste nieuwe 2016 model in de rij staat er inmiddels al, de Triumph Street Twin. Op 12 maart zal deze gevolgd worden door de Speed Triple S en R en op 26 maart rollen vervolgens de Bonneville T120, T120 Black en ook de Tiger Explorer CXA en XRT binnen bij de Triumph dealers. Dan komt, voor velen eindelijk, de Thruxton R op 9 april aan, zijn meer klassiek ogende evenknie, de Thruxton, zal op 11 juni worden uitgeleverd. Kortom een bezoek aan de Triumph dealer is dit seizoen en absolute must voor iedere motorliefhebber. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?