donderdag 18 april 2024

Motoren, live muziek en lekker eten: ontdek het allemaal op Mega MotorTreffen

Nog maar een paar nachten slapen.. en dan is het zover. Mega MotorTreffen! Wij kunnen niet wachten. Ben jij er ook bij?!

Trommel je vrienden op en maak er een mooie rit van, richting het Autotron in Den Bosch. De gratis motorparking alleen al is een waar feest. Maar dat is niet alles. Het hele terrein draait om motorplezier.

Volledige programma Mega MotorTreffen 2023

Een dag vol motor-entertainment. Daar wordt een mens dorstig van! Een welkome opfrisser, kop koffie en andere versnaperingen zijn daarom uiteraard aanwezig. 

Je kunt lunchen in het restaurant van het Autotron, maar een versnapering in de buitenlucht is eigenlijk nog veel leuker.

Op het festivalterrein vind je verschillende roodtrucks en tapwagens. Denk aan frites en churros, maar ook een barista en een grillwagen, waar ook nog eens redelijke prijzen worden gehanteerd.

Met een drankje of hapje in je hand heb je prachtig uitzicht op de RST Showarena en het Livestage. Hier zijn verschillende shows te zien gedurende de dag.

Naast motor-entertainment mag live muziek natuurlijk niet ontbreken. De rockband RSON zal de muzikale sfeer verzorgen. Meezingen wordt gewaardeerd! DJ Karim voegt ten slotte de snelle deuntjes toe, om het knalfeest compleet te maken.

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen