zondag 19 mei 2024

Spectaculaire shows in de RST SHOWARENA tijdens het Mega MotorTreffen

In de RST SHOWARENA word je volledig ondergedompeld in de wereld van RST-motorkleding. Maar ze zijn natuurlijk niet alleen de partner van een geweldig showprogramma, ze trekken werkelijk alles uit de kast om er een fantastische dag van te maken. Zo zie je er bizarre stuntshows met motoren en quads. Ook krijg je een kijkje in de wereld van de NSF100 Cup, waarin talentvolle coureurs aan de start van hun misschien wel heel succesvolle motorsportcarrière staan. Tussendoor kun je als bezoeker airbagjassen laten ontploffen en leuke gadgets winnen. Zoek een plekje op de tribune en geniet van al het spektakel.

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen