MotorExpo opent deuren

Vanavond om 18:00 openen de deuren van de TT Hall en barst het driedaagse evenement los. Tot en met zondag kunnen motorliefhebbers rondstruinen op de beursvloer, uitkijkend naar nieuwe en tweedehands motoren, genietend van show en spektakel of zelfs proefrijdend over het TT-circuit. 

Wij zetten even de belangrijkste informatie op een rijtje, te beginnen met de openingstijden:

Vanavond van 18.00 tot 22.00 uur
Morgen, zaterdag 25 januari van 10.00 tot 18.00 uur
Overmogen, zondag 26 januari van 10.00 tot 18.00 uur

De entreeprijzen:

Volwassenen: € 10,-
Kinderen t/m 12 jaar: € 5,-
Kinderen t/m 7 jaar: gratis

De in onze ogen meest spectaculaire bezigheden en bezienswaardigheden, naast de vele stand vol motoren en motorgerelateerde artikelen:

Je eerste rijles: Motorliefhebber maar nog geen rijbewijs? Op de MotorExpo kun je bij motorrijschool 2Speed je eerste (les)rondje rijden.
Stuntshows: het Northside Freestyle Stuntteam geeft veel stuntshows weg en laat daarbij zien wat er op een motorfiets allemaal écht mogelijk is.
Ook jij wheeliet: Wil jij ook op je achterwiel rijden? Op de wheelie-simulator van Harley Club Annen kun je het veilig uitproberen.
Junior Track: Op het nabijgelegen Junior Track TT Assen worden races op minibikes georganiseerd en ook jij kunt daar op zo’n minibike stappen!
Motorquiz: Jij denkt alles van motoren en motorsport te weten? Test je kennis in de motorquiz, gepresenteerd door Diederick de Vries, en ga met een fraaie prijs huiswaarts.
Racen op het TT-circuit: Ben jij de nieuwe Rossi? In de race-simulator kun je kijken hoe lang jij doet over een rondje op het heilige asfalt van Assen.
Fietsstunt: Dat je ook zonder motor gekke stunts op twee wielen kunt uithalen laat het team van Zero Gravity zien op hun springschans.

Een kleine plattegrond en een lijst van deelnemers vind je hier.

Meer informatie op de website.

Foto boven: dit voorproefje werd opgestuurd door Lars van den Heuvel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.