Film: de nieuwe BMW R1200RT getest

Onze collega’s van MOTO73 hebben reeds op de nieuwe BMW R1200RT, met het watergekoelde blok, gereden. Ad van de Wiel, redacteur van MOTO73, praat je even snel bij over deze nieuwe BMW. De gehele test kun je volgende week in de nieuwe MOTO73 lezen. Onderaan dit bericht vind je een klein foto-album van deze nieuwe kolos!

[justified_image_grid ids=19072,19073,19074,19075,19076,19077,19078]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.