MotorkledingCenter is jarig en trakteert

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

MotorkledingCenter in Hazerswoude-Rijndijk bestaat acht jaar! Om dit te vieren geven we vanaf donderdag 3 april t/m zondag 6 april op het gehele assortiment 10% korting. Bovendien geven we bij iedere HJC helm die u aanschaft tijdens ons feestweekend een gratis gelimiteerde HJC Lorenzo replica spaarpot t.w.v. €29,95. Verder organiseren we zondag een groot motortreffen! Rijneke boulevard wordt omgetoverd tot een gezellig plein waar motorrijders uit heel Nederland op af komen. We maken een ruim ‘bikers terras’ met muziek, veel bezienswaardigheden en een gratis patatje voor iedere kopende klant.
MotorKledingCenter is met ruim 1200m2 de grootste motorkledingspeciaalzaak in Nederland. We zijn gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk, midden in het bruisende motorhart van Nederland. Motorrijders vinden bij ons een zeer ruime collectie motorkleding in alle mogelijke stijlen en geselecteerd op de juiste prijs-kwaliteit verhouding. In onze nette en ruimtelijk opgezette winkel laten wij u graag kennismaken met de nieuwste motormode.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?