13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

MotorkledingCenter is jarig en trakteert

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

MotorkledingCenter in Hazerswoude-Rijndijk bestaat acht jaar! Om dit te vieren geven we vanaf donderdag 3 april t/m zondag 6 april op het gehele assortiment 10% korting. Bovendien geven we bij iedere HJC helm die u aanschaft tijdens ons feestweekend een gratis gelimiteerde HJC Lorenzo replica spaarpot t.w.v. €29,95. Verder organiseren we zondag een groot motortreffen! Rijneke boulevard wordt omgetoverd tot een gezellig plein waar motorrijders uit heel Nederland op af komen. We maken een ruim ‘bikers terras’ met muziek, veel bezienswaardigheden en een gratis patatje voor iedere kopende klant.
MotorKledingCenter is met ruim 1200m2 de grootste motorkledingspeciaalzaak in Nederland. We zijn gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk, midden in het bruisende motorhart van Nederland. Motorrijders vinden bij ons een zeer ruime collectie motorkleding in alle mogelijke stijlen en geselecteerd op de juiste prijs-kwaliteit verhouding. In onze nette en ruimtelijk opgezette winkel laten wij u graag kennismaken met de nieuwste motormode.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen