Motormaatje: welkom bij de leukste motorclub op internet

Al meer dan tien jaar is Motormaatje de leukste motorclub op internet! Een club voor motorrijders die graag samen een dagje of een weekend willen toeren. Want motorrijden is natuurlijk leuk, daar heb je de motor immers voor gekocht, maar dat is voor velen slechts de helft van het plezier. Onderweg samen een terrasje pakken, lekker ouwehoeren over wat je allemaal hebt gezien, maar ook sterke verhalen vertellen, is de andere helft van het plezier. Het idee achter Motormaatje is simpel: leden organiseren toerritten, en andere leden kunnen met één druk op de knop inschrijven waarbij kleinschaligheid de troef is. Als organisator bepaal je namelijk zelf hoeveel leden mee kunnen rijden. Is de rit vol, dan komt er een reservelijst waarbij automatisch de eerste op die lijst wordt uitgenodigd  als iemand zich afmeldt. De details van de route krijg je overzichtelijk in beeld, inclusief informatie over de andere deelnemers. Kortom: het ideale platform voor iedereen die graag samen rijdt en graag nieuwe routes ontdekt en motormaatjes wil ontmoeten. Sinds de oprichting hebben motormaatjes vele duizenden kilometers samen gereden en als het aan Motor.NL ligt komen daar nog heel veel kilometers bij.

Aanmelden

Met een paar muisklikken ben jij ook een Motormaatje. Surf naar motormaatje.nl/lid-worden en vul daar je persoonlijke gegevens in, kies je gebruikersnaam en wachtwoord, activeer eventueel je actiecode en – belangrijk – ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden. Het lidmaatschap van Motormaatje kost je slechts drie tientjes per jaar. Daarvoor krijg je onbeperkt toegang tot de leukste motorclub op internet! Betalen gaat veilig, snel en vooral heel gemakkelijk via Ideal.

Vragen?

Mail naar info@motormaatje.nl en wij helpen je graag verder!

Motormaatje.nl in het kort

  • Samen motorrijden
  • Vrienden maken
  • Voor iedereen

Motor.NL zet platform Motormaatje.nl voort

Motormaatje.nl, het platform dat motorrijders via leuke en inspirerende toerritten met elkaar verbindt, wordt voortgezet door Motor.NL. Na het overlijden van oprichter René Appeldoorn heeft de familie van René in Motor.NL | PiTE Media B.V. de juiste partij gevonden om het online platform een toekomst te geven. Op 16 augustus kwam het trieste bericht dat oprichter en eigenaar van Motormaatje.nl, René Appeldoorn, plotseling is overleden. Hij richtte Motormaatje.nl op in 2009 en maakte de website tot een groot succes. Motormaatje.nl is een ‘club’ op het internet voor motorrijders met een passie voor het rijden van motortochten. Het online platform is een uitkomst voor motorrijders die graag samen met andere motorrijders willen toeren en de mooiste plekken willen ontdekken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?