MotorNL breekt in april opnieuw alle records!

Voor de derde maand op rij kunnen we jullie vol trots berichten over een record. Of beter gezegd; over meerdere records! Het aantal unieke gebruikers van onze website steeg van bijna 220.000 in maart, naar ruim 243.000 in april. Een stijging van liefst 11 procent. 

Het aantal abonnee-aanmeldingen steeg in april zelfs met ruim 30 procent, waarbij het opvalt dat een steeds groter gedeelte kiest voor een digitaal abonnement. Niet zo gek natuurlijk, want met dat abonnement heb je toegang tot alle premium artikelen én tot onze digitale magazines van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Wil jij ook een digitaal abonnement? Wacht dan niet te lang, want de tijdelijke aanbieding van € 2,99 per maand loopt nog tot en met het eind van dit jaar.

Bedankt voor het vertrouwen en stay safe. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.