vrijdag 29 maart 2024

Kymco introduceert twee nieuwe motoren op MOTORBEURS Utrecht

Donderdag 20 Februari gaat de MOTORbeurs weer van start. Op deze beurs zal Kymco niet met één maar zelfs met twee nieuwe motoren aanwezig zijn. De nieuwe Agility 300i en New People 300i zullen hier hun intrede doen. 

Agility 300i
De Agility gaat op de maxi tour. Nu nog praktischer, technischer en stelt het de verwachtingen niet teleur. De Agility heeft grote wielen, voor 16 ” en achter 14″, met een grote schijfrem met ABS aan de voorzijde en een vloeistofgekoelde 276 cc-motor met twee kleppen, voor geweldige prestaties met minimaal verbruik. De Agility is een voertuig die volledig op zijn gemak is in de stad, maar ook perfect voor diegenen die iets verder moeten reizen. 

Naast het comfortabele zadel voor zowel bestuurder als passagier zit er onder het zadel ook voldoende ruimte. Er is namelijk plek voor twee integraalhelmen. Voor uw voeten is er een ruime treeplank die voldoende ruimte biedt om uw voeten in een natuurlijke positie te plaatsen. Standaard is de Agility uitgerust met een windscherm en handbeschermers, zodat het rijden zelfs in slechte weersomstandigheden aangenaam is. 

De volledige LED verlichting zorgt ervoor dat de Agility altijd perfect herkenbaar en geeft maximale zichtbaarheid voor de bestuurder. Aan technologie geen gebrek. Naast de onvermijdelijke USB-aansluiting om uw apparaten tijdens het rijden op te laden, beschikt de Agility standaard over het futuristische Kymco Noodoe-informatiesysteem, een persoonlijke assistent waarmee u de scooter op uw smartphone kunt aansluiten, waardoor afleiding voor de bestuurder geminimaliseerd wordt. 

New People 300i
Naast de Agility zal ook de New People 300i geïntroduceerd worden. De Kymco bestseller krijgt een grotere broer: naast de 125 en 150 cc is daar dan nu ook de 300 cc, gekenmerkt door een verfijnde en functionele restyling. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe People 300i zijn betrouwbaarheid, stabiliteit en wendbaarheid.  

De motor is een krachtige vloeistofgekoelde 299 cc vierkleppige eencilinder en is Euro 4 goedgekeurd. Het frame is een taai traliewerk van stalen buizen en gegoten platen terwijl de ophangingen worden toevertrouwd aan 37 mm hydraulische vorken en een zwenkarm met dubbel verstelbare schokdemper. De voor en achter schijfremmen zijn beide 260 mm doorsnede en maakt gebruik van het dual-channel ABS systeem van Bosch. Het oog wil natuurlijk ook wat: De New People 300i is bochtig en elegant, en springt er echt uit door de nieuw ontworpen kleur en strakke lijnen, die vooral worden benadrukt door de LED verlichting; knipperlichten, koplampen voor en achter verlichting. 

De zithoogte van 810 mm en 16 “lichtmetalen velgen met vijfspaaks ontwerp maakt van de People een comfortabel voertuig. Net zoals de kleinere broertjes bevat de People een bagagerek met geïntegreerde handgreep en een topkoffer van 35 liter, een dashboard met gemakkelijk af te lezen hightech analoog / digitaal display en natuurlijk het Kymco NOODOE-informatiesysteem om uw scooter met uw smartphone te verbinden. 

Meer weten? Kom vooral langs tijdens de MOTORbeurs om deze twee nieuwe modellen en onze andere modellen te bekijken en/of meer informatie te ontvangen.

Zien we je daar?  KYMCO is te vinden in Hal 7 op Stand 07C082.
Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen