donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorvakantiegangers gezocht

Sanne Bodegom is druk bezig met het afronden van de studie International Travel and Tourism Industry aan de NHTV University of Applied Sciences in Breda. Klinkt, uitgezonderd die laatste plaatsnaam, ingewikkeld en dat is het eigenlijk ook. Een stuk makkelijker is gelukkig de vraag die Sanne ons stelde. Ze is namelijk op zoek naar motorvakantiegangers die haar enquête willen invullen.

Onder vakantie wordt in dit geval verstaan dat je meer dan drie aaneengesloten dagen buiten je eigen leefomgeving bent. De resultaten worden gebruikt voor het vak kwantitatief onderzoek waarvoor ze een onderzoeksrapport moet inleveren. Het invullen van de enquête zal ongeveer vijf minuten van je tijd in beslag nemen. Dat is niets om iemand bijzonder gelukkig te maken lijkt ons.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen