Motorvakantiegangers gezocht

Sanne Bodegom is druk bezig met het afronden van de studie International Travel and Tourism Industry aan de NHTV University of Applied Sciences in Breda. Klinkt, uitgezonderd die laatste plaatsnaam, ingewikkeld en dat is het eigenlijk ook. Een stuk makkelijker is gelukkig de vraag die Sanne ons stelde. Ze is namelijk op zoek naar motorvakantiegangers die haar enquête willen invullen.

Onder vakantie wordt in dit geval verstaan dat je meer dan drie aaneengesloten dagen buiten je eigen leefomgeving bent. De resultaten worden gebruikt voor het vak kwantitatief onderzoek waarvoor ze een onderzoeksrapport moet inleveren. Het invullen van de enquête zal ongeveer vijf minuten van je tijd in beslag nemen. Dat is niets om iemand bijzonder gelukkig te maken lijkt ons.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.