maandag 4 december 2023

Open dag Moriwaki GP3 Junior Cup UPDATE

UPDATE 13-12-2011
Ook de afgelopen dagen heeft de organisatie van de Moriwaki GP3 Junior Cup niet stilgezeten. Tijdens de open dag van zaterdag 17 december presenteert bondscoach Barry Veneman namens de KNMV een plan van aanpak ter ondersteuning van de GP3 Junior Cup. Een dringende oproep aan alle (aspirant) deelnemers om je voor deze dag per mail aan te melden via r.belt@tenkateracingproducts.com. Meer info over de open dag staat hieronder.

BERICHT 6-12-2011
Zaterdag 17 december vindt bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen de open dag van de Moriwaki GP3 Junior Cup plaats. Een belangrijke datum, die je als talent dus maar beter dik onderstreept in je agenda kunt noteren. Tijdens deze dag worden de plannen voor komend jaar voorgesteld. Ook kun je je inschrijven voor het 2012-kampioenschap. Voor de snelle beslissers is dat overigens nu al mogelijk. Het inschrijfformulier is te downloaden via www.gp3juniorcup.nl.  

Qua opzet blijft de Moriwaki GP3 Junior Cup grotendeels gelijk aan die van afgelopen jaar. De opvallendste wijziging is de overstap naar slicks. Ook zullen er meer races in het buitenland verreden worden. Hierdoor is de kalender nog niet definitief want het is nog wachten op een aantal internationale circuits. Vast staat wel dat de kledingpartners alle deelnemers blijven voorzien van een helm, laarzen, een raceoverall, rugprotector en handschoenen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image