Open dag Moriwaki GP3 Junior Cup UPDATE

UPDATE 13-12-2011
Ook de afgelopen dagen heeft de organisatie van de Moriwaki GP3 Junior Cup niet stilgezeten. Tijdens de open dag van zaterdag 17 december presenteert bondscoach Barry Veneman namens de KNMV een plan van aanpak ter ondersteuning van de GP3 Junior Cup. Een dringende oproep aan alle (aspirant) deelnemers om je voor deze dag per mail aan te melden via r.belt@tenkateracingproducts.com. Meer info over de open dag staat hieronder.

BERICHT 6-12-2011
Zaterdag 17 december vindt bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen de open dag van de Moriwaki GP3 Junior Cup plaats. Een belangrijke datum, die je als talent dus maar beter dik onderstreept in je agenda kunt noteren. Tijdens deze dag worden de plannen voor komend jaar voorgesteld. Ook kun je je inschrijven voor het 2012-kampioenschap. Voor de snelle beslissers is dat overigens nu al mogelijk. Het inschrijfformulier is te downloaden via www.gp3juniorcup.nl.  

Qua opzet blijft de Moriwaki GP3 Junior Cup grotendeels gelijk aan die van afgelopen jaar. De opvallendste wijziging is de overstap naar slicks. Ook zullen er meer races in het buitenland verreden worden. Hierdoor is de kalender nog niet definitief want het is nog wachten op een aantal internationale circuits. Vast staat wel dat de kledingpartners alle deelnemers blijven voorzien van een helm, laarzen, een raceoverall, rugprotector en handschoenen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.