22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

MV Agusta Alpine: een nieuw model voor deze week?

Een nieuwsgierig makende e-mail sierde onze inbox, want het lijkt erop dat het Italiaanse merk plaagt met de MV Agusta Alpine. Een nieuw model dat deze week moet debuteren.

De nieuwe motorfiets is voorzien van een pakkende blauwe en grijze kleurencombinatie. We weten nog niet veel over deze machine, maar de naam en het logo geven wat hints. De blauwe kleur en de naam Alpine kunnen verwijzen naar een bekend automerk.

Alles bij elkaar opgeteld zou dit kunnen betekenen dat MV Agusta een super-exclusief model in de hogedrukpan heeft. Een vergelijkbaar scenario als wat we zagen met de MV Agusta F4Z, dat in samenwerking tot stand kwam met Zagato. Maar wat voor soort motorfiets de MV Agusta Alpine zal zijn, is nog een raadsel.

Exclusief: MV Agusta Superveloce 75 Anniversary

Voor wie het niet weet: Automobiles Alpine is een Frans automerk dat vooral bekend staat om de sport- en raceauto’s die na de Tweede Wereldoorlog op de markt kwamen. Het merk werd in 1973 gekocht door Renault. Voor 2021 hebben ze zelfs plannen voor het F1-kampioenschap. Wat exclusiviteit betreft hebben Alpine en MV Agusta een link, maar met wat voor soort machine? Een Adventure? Goeie vraag.

Motorverkoop in Nederland tot November 2020

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen