maandag 30 januari 2023

MV Agusta lanceert twee nieuwe Adventure-modellen op de EICMA

MV Agusta kondigt het Lucky Explorer Project aan en bevestigt daarmee zijn intrede in het adventure-segment. Volgens de geruchten, werken ze aan twee enduro’s.

MV Agusta bevestigt geruchten

Geruchten dat MV Agusta het avontuurlijke segment wil betreden, doen al langer de ronde. Timur Sardarov, hoofd van MV Agusta, heeft ze tussendoor zelfs zelf getankt en een prototype zou ook al in de buurt van de Aprilia-fabriek in Shiranna zijn gezien.

311 MV Agusta Superveloce AGO-specials: evenveel als zijn overwinningen

Fans kunnen actief betrokken raken

MV Agusta heeft nu ook een nieuwsbrief verstuurd waarin zij een speciaal ‘Lucky Explorer Project’- forum promoten. Ze hebben het over een veelzijdig initiatief dat gepassioneerde rally- en offroad-raceliefhebbers wil verenigen rond Schiranna’s onvergetelijke erfenis van ‘epische deelnames en overwinningen in de grote Afrikaanse rally’s van de Gouden Eeuw’. Zij willen Lucky Explorer-liefhebbers wereldwijd uitnodigen om actief deel te nemen aan het project, wat dat ook moge betekenen. Zij willen speciale inhoud en exclusieve previews aanbieden aan deze selecte groep.

Als je de link volgt, ziet u een video-overzicht van verschillende rally’s, waar de Cagiva Elefant in de woestijn te zien is. Cagiva is nu eigendom van MV Agusta.

Cagiva Elefant – prototype op de EICMA

Naast de mogelijkheid om zich te registreren om regelmatig meer informatie te ontvangen, is er ook een verwijzing naar de EICMA, waar waarschijnlijk een eerste prototype zal worden getoond.

De ambiance, de sfeer wordt neergezet met verhalen over rijders, motoren en zand op instagram en via een speciale blog op de site. Voor de verhalen zullen van tijd tot tijd verschillende invalshoeken worden gekozen: coureurs, persoonlijkheden, tips en anekdotes, historische fabrieksrondleidingen, vintage reclame, video’s, memorabilia, nieuwe inhoud en evenementen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen