13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Nederlandse website Zero

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Zero Motorcycles, wereldwijd toonaangevend op het gebied van elektrische motorfietsen, heeft vandaag een Nederlandstalige versie van haar website gelanceerd (zie http://www.zeromotorcycles.com/nl). De premium digitale ervaring biedt volop informatie en gaat verder dan enkel het verschaffen van productspecificaties, met ondermeer video’s, meer inzicht in innovatie en uitleg over de technologie. Bovendien biedt de website consumenten de mogelijkheid om rechtstreeks contact met Zero-dealers te zoeken voor het reserveren van een proefrit.

“Motorrijders in België en Nederland tonen steeds meer interesse in ons merk en in onze modellen, die door Zero Motorcycles in Californië worden vervaardigd,” verklaart Martin Driehaus, Director of Marketing voor Zero Motorcycles Europe. “De interesse in elektrische voertuigen in het algemeen – en in het bijzonder in elektrische motorfietsen – is de afgelopen twee jaar in rap tempo gegroeid. Met de uitbreiding van ons dealernetwerk (MotoPort Veldhoven is zojuist aangesteld als nieuwe Zero-dealer voor Nederland) en de nieuwe website spelen we nog beter in op de Nederlandstalige motorrijder.”

De meeste motorrijders zijn bekend met het fenomeen elektrische motorfietsen, maar ontberen vaak uitgebreide kennis. Voor Zero reden om een uitgebreide serie foto’s en video’s aan de website toe te voegen om hen meer inzicht te verschaffen. Gedetailleerde productfotografie en een selectie nieuwe video’s zorgen voor beeld en geluid en bieden bezoekers van de website een eerste kennismaking met het rijden op elektrische motorfietsen. Voor de meer technisch, economisch en milieuvriendelijk ingestelde motorrijder levert het toepasselijk genaamde Over Op Elektrisch deel van de website meer inzicht in de algemene en economische voordelen van elektrische motorfietsen en de ‘vier factoren’ die van invloed zijn op de actieradius.

Beseffend dat een website, hoe goed die wellicht ook is, de ware rijervaring niet echt kan weergeven, nodigt Zero geïnteresseerde rijders uit om via de website eenvoudig contact te leggen met hun dichtstbijzijnde dealer en een proefrit in te plannen. De 2014 modelserie van Zero is nu beschikbaar bij de dealers in België en Nederland.

ZERO Motorcycles
ZERO Motorcycles heeft het vaste voornemen om elektrisch motorrijden verder uit te breiden in Nederland, België en Luxemburg en andere landen in Europa door het op de markt brengen van geavanceerde elektrische motorfietsen die een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding hebben en hoge prestaties leveren. ZERO wordt gedreven door innovaties, gereden met passie, aangestuurd door integriteit en gemeten naar prestaties. Dankzij uitgebreide research, inzichten en ervaring combineert ZERO de kunde en de wetenschap bij het ontwikkelen van motorfietsen om producten te ontwerpen en te produceren die consumenten waarderen en de merktrouw bevorderen. ZERO Motorcycles wil de belangrijkste producent ter wereld zijn van elektrische motorfietsen.

Volg ZERO Motorcycles op Twitter @ZEROMC, word een fan van ZERO Motorcycles op Facebook en check wat ZERO doet op YouTube: www.youtube.com/ZEROmotorcycles.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen