Retro helm van Premier

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Premier haakt in op de toenemende populariteit van youngtimers, café racers en klassieke motorraces met de Premier Trophy helm. Deze helm is gebaseerd op de klassieke Premier integraal helm uit de jaren 70 en werd bekend door o.a. Wil Hartog en Phil Read.
De technologie van deze helm is uiteraard van deze tijd en ECE-05 gekeurd. De buitenschaal is gemaakt van dynenema/carbon/aramide en deze helm is leverbaar in de maten M, L en XL.
De prijzen variëren van € 239,- voor de zwarte en witte kleur en € 259,- voor de design kleuren.

Meer informatie: IGM Trading B.V., www.grandcanyonbike.eu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?