Niet alleen de wielrenners zijn helden in Parijs-Roubaix

Nee, natuurlijk gaan wij niet roepen dat wij geen respect hebben voor de mannen én vrouwen die dit jaar Parijs-Roubaix reden. Ga er maar aanstaan, 257,7 kilometer in de zeikende regen waaronder dertig kasseistroken die samen goed zijn voor een totale dokkerafstand van 55 kilometer. Vol modder, onzichtbare gaten en vooral stuiterende en spekgladde kinderkopjes. Je zou voor minder lekker warm in bed blijven liggen. Maar, de wielrenners zijn wat ons betreft echt niet de enige helden van de dag. Wat te denken van al die motorrijders die ook die dik 250 kilometer aflegden zodat heel de wereld tv-beelden of foto’s had van een van de meeste legendarische edities ooit. En dus onder precies dezelfde erbarmelijke omstandigheden aks waar het in de wielerwereld nog jaren over zal gaan…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?