2022-nieuws van Aprilia, Moto Guzzi en Piaggio

In afwachting van updates en ander nieuws dat op de EICMA 2021 wordt verwacht, heeft Aprilia al de Tuareg 660 geïntroduceerd en Moto Guzzi de V100 Mandello.

De drie historische Italiaanse motormerken, verenigd in de Piaggio Group (die ook de merken als Ape, Derbi, Gilera, Scarabeo en Vespa omvat), komen met een aantal interessante nieuwe producten voor 2022. Aprilia pakt uit met de Tuareg 660 Adventure, Moto Guzzi introduceerde de V 100 Mandello met vloeistofgekoeld motorblok, terwijl Piaggio de Piaggio 1 elektrische scooter presenteerde, die in twee versies verkrijgbaar is.

Het nieuws of de updates van de bestaande modellen zal hier waarschijnlijk niet mee ophouden. In dit overzicht vind je al het 2022-nieuws van Aprilia, Moto Guzzi en Piaggio, dat nu voorhanden is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?