donderdag 18 april 2024

2022-nieuws van Aprilia, Moto Guzzi en Piaggio

In afwachting van updates en ander nieuws dat op de EICMA 2021 wordt verwacht, heeft Aprilia al de Tuareg 660 geïntroduceerd en Moto Guzzi de V100 Mandello.

De drie historische Italiaanse motormerken, verenigd in de Piaggio Group (die ook de merken als Ape, Derbi, Gilera, Scarabeo en Vespa omvat), komen met een aantal interessante nieuwe producten voor 2022. Aprilia pakt uit met de Tuareg 660 Adventure, Moto Guzzi introduceerde de V 100 Mandello met vloeistofgekoeld motorblok, terwijl Piaggio de Piaggio 1 elektrische scooter presenteerde, die in twee versies verkrijgbaar is.

Het nieuws of de updates van de bestaande modellen zal hier waarschijnlijk niet mee ophouden. In dit overzicht vind je al het 2022-nieuws van Aprilia, Moto Guzzi en Piaggio, dat nu voorhanden is.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen