Nieuw: DMX Shoot-Out

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

DMX wat? Een landelijke krachtmeting voor alle district licentiehouders op 18 en 19 oktober op circuit New Seven Hills in Berghem. Aan dit vanaf 2014 jaarlijks terugkerend evenement kan worden deelgenomen door alle district licentiehouders die minimaal 50% van alle DMX wedstrijden in hun regio hebben meegedaan. Dit initiatief vanuit de KNMV is geopperd door de DMX coördinatoren op verzoek van vele rijders. Joint Forces Projects zal samen met de organiserende club voor de uitvoering zorgen.

 Circuitpark Berghem staat garant voor een perfect motorcross weekend. Het GP circuit zal een complete metamorfose ondergaan en dermate geprepareerd worden dat het voor jong en oud uitdagend doch plezierig deelnemen is. DMX deelnemers krijgen vanuit hun district een link toegezonden per e-mail zodat zij online kunnen inschrijven.

 Wil jij in oktober ook aan de start staan van de race van je leven? Kijk dan op de website van de KNMV om de kalenders op de zoeken en zorg dat je zo snel mogelijk aan voldoende kwalificatie wedstrijden hebt meegedaan.

Joint Forces Projects lanceert midden april een website met het regelement, de prijzenpot én alle overige informatie. Like onze facebook en ben als eerste op de hoogte van de recente ontwikkelingen omtrent de DMX Shoot-out.

Na het aandragen van dit Outdoor Supercross idee door Joint Forces Projects in 2012 zijn wij voor deze editie ondersteunend in de rijdersinschrijving en werving. Dit supercross getinte evenement bied plaats voor de categorieën 125cc, MX2 en MX1. Om in te schrijven klik je hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?