Nieuw > Ducati Diavel AMG

Op de Duitse Frankfurt Motor Show (15-25 september) wordt de Ducati Diavel AMG gepresenteerd. Dit hebben de Italianen enkele minuten geleden bekend gemaakt. Aan de basis van de AMG ligt de carbon-versie van de Diavel maar die was duidelijk nog niet speciaal genoeg. Zo regelde AMG een set vijfspaaksvelgen en een uitlaatsysteem inclusief gegraveerde eindkappen. En wat te denken van de carbon radiator…

Op de linkerhelft van elk motorblok  staat verder de handtekening van de monteur die de Desmodromische kleppen persoonlijk met de hand heeft afgesteld. Het zijn juist deze dingen die de Diavel AMG zo bijzonder maken. Natuurlijk is naar goede getrouw elk model genummerd. De Diavel wordt vanzelfsprekend geleverd met AMG’s eigen Diamond White Bright streep en framekleur.

Binnenkort meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?