maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw > Ducati Diavel AMG

Op de Duitse Frankfurt Motor Show (15-25 september) wordt de Ducati Diavel AMG gepresenteerd. Dit hebben de Italianen enkele minuten geleden bekend gemaakt. Aan de basis van de AMG ligt de carbon-versie van de Diavel maar die was duidelijk nog niet speciaal genoeg. Zo regelde AMG een set vijfspaaksvelgen en een uitlaatsysteem inclusief gegraveerde eindkappen. En wat te denken van de carbon radiator…

Op de linkerhelft van elk motorblok  staat verder de handtekening van de monteur die de Desmodromische kleppen persoonlijk met de hand heeft afgesteld. Het zijn juist deze dingen die de Diavel AMG zo bijzonder maken. Natuurlijk is naar goede getrouw elk model genummerd. De Diavel wordt vanzelfsprekend geleverd met AMG’s eigen Diamond White Bright streep en framekleur.

Binnenkort meer!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen