vrijdag 1 maart 2024

Nieuw > Ducati Diavel AMG

Op de Duitse Frankfurt Motor Show (15-25 september) wordt de Ducati Diavel AMG gepresenteerd. Dit hebben de Italianen enkele minuten geleden bekend gemaakt. Aan de basis van de AMG ligt de carbon-versie van de Diavel maar die was duidelijk nog niet speciaal genoeg. Zo regelde AMG een set vijfspaaksvelgen en een uitlaatsysteem inclusief gegraveerde eindkappen. En wat te denken van de carbon radiator…

Op de linkerhelft van elk motorblok  staat verder de handtekening van de monteur die de Desmodromische kleppen persoonlijk met de hand heeft afgesteld. Het zijn juist deze dingen die de Diavel AMG zo bijzonder maken. Natuurlijk is naar goede getrouw elk model genummerd. De Diavel wordt vanzelfsprekend geleverd met AMG’s eigen Diamond White Bright streep en framekleur.

Binnenkort meer!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen