vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opfrisbeurt voor Daytona 675

De Triumph Daytona 675 krijgt voor komend jaar een opgefrist uiterlijk. Maar kijkend naar de foto kun je niet anders concluderen dat het wel heel subtiele aanpassingen zijn. Zo kreeg de tank een nieuwe uitstraling door te kiezen voor de sport scipt graphics.

Verder kozen ze bij Triumph vooral voor een meer verduisterde versie van de 675. Daartoe dient de zwarte onderkuip en de nieuwe, donkere ophanging voor de stepjes plus de dragers van de remschijven. Prachtig nieuw detail voor de 2012-versie is zeker het logo op de koppelings- en dynamodeksels van het motorblok.

De prijs van de Triumph Daytona 675 blijft met 13.190 euro gelijk aan die van vorig jaar. De 2012 versie van de Daytona zal al vanaf november 2011 leverbaar zijn bij de Triumph-dealers.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen