Opfrisbeurt voor Daytona 675

De Triumph Daytona 675 krijgt voor komend jaar een opgefrist uiterlijk. Maar kijkend naar de foto kun je niet anders concluderen dat het wel heel subtiele aanpassingen zijn. Zo kreeg de tank een nieuwe uitstraling door te kiezen voor de sport scipt graphics.

Verder kozen ze bij Triumph vooral voor een meer verduisterde versie van de 675. Daartoe dient de zwarte onderkuip en de nieuwe, donkere ophanging voor de stepjes plus de dragers van de remschijven. Prachtig nieuw detail voor de 2012-versie is zeker het logo op de koppelings- en dynamodeksels van het motorblok.

De prijs van de Triumph Daytona 675 blijft met 13.190 euro gelijk aan die van vorig jaar. De 2012 versie van de Daytona zal al vanaf november 2011 leverbaar zijn bij de Triumph-dealers.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?