Mash Dirt 6.5: nieuw in Parijs

Niet Keulen maar Parijs heeft de primeur van de nieuwe Mash.

Twee internationale beurzen tegelijkertijd dwingt tot keuzes. Gisteren presenteerde Honda een concept van een middelzware Neo Sports, Mash probeerde er een schepje bovenop te gooien met de Dirt 6.5, een eencilinder van 650cc. In tegenstelling tot de Honda is de Mash straks wel op de weg te zien.

De Dirt 6.5, een vrije interpretatie van een flattrack motor, is vanaf mei volgend jaar leverbaar. Prijs is nog niet bekend, maar wat krijg je dan voor het nog niet bekende aantal euro’s? De retro doet het met een ‘40pk (29,4 kW) @ 6.000 tpm, 45,1Nm @4 4.500 tpm’ blok. Het rijwielgedeelte is voorzien van een 41mm Upsidedown voorvork, 320mm remschijf voor en een 240mm schijf achter en uiteraard ABS. Bandenmaten zijn 120/80-18 voor en 130/80-18 achter.

Meer info over de nieuwe Mash 6.5 zal weldra verschijnen op de website van de Nederlandse importeur.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?