NIEUW! MOTOR Magazine motorverzekering

Motorrijden draait om plezier. Het regelen van je motorverzekering hoort daar bepaald niet bij. Daarom kun je nu in één keer je motor- én autoverzekering goed en goedkoop afsluiten met de MOTOR Magazine-verzekering. Je hoeft geen poliskosten te betalen en accessoires zijn tot 1.500 euro gratis meeverzekerd. Ben je abonnee van MOTOR Magazine? Dan krijg je tien procent korting!

Ga snel naar www.motormagazine-verzekering.nl om je premie te checken en profiteer van de vele voordelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.