Nieuw motor(sport)centrum

Dat de Race-Shop, Motor-Shop en HK Suspension samenwerken, mag geen nieuws heten. Dat is immers al een paar jaar zo. Maar dankzij het nieuwe motor(sport)centrum in Tiel wordt deze samenwerking een stuk interessanter. Op het gebied van raceonderdelen, accessoires, banden, remmen en vering zit alles nu onder één dak.

Vanaf 1 december verhuizen Race-Shop en Motor-Shop naar de vertrouwde locatie van HK Suspension aan de Vijverlaan 6a in Tiel. Momenteel wordt er hard gewerkt om de nieuwe showroom, werkplaats en het magazijn op tijd klaar te krijgen. Uiteraard volgt er nog een officiële opening, maar daar binnenkort meer over.

Om de nieuwe samenwerking te vieren, kun je de komende dagen profiteren van een aantal aanbiedingen. Onder andere een Öhlins racevoorvorkverenset en een Wilbers progressieve voorvorkverenset gaan met dikke korting over de toonbank. Meer informatie staat op www.race-shop.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.