vrijdag 19 april 2024

REV’IT! Roamer leren jas

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Roamer leren jas
De nieuwe REV’IT! Roamer jas is gemaakt van speciaal Max rundleer. Dit hoogkwalitatieve, gekleurde Nappa leer is zacht, flexibel en comfortabel.
Max rundleer slijt of beschadigt niet als je het draagt en is kleurvast. Het is zeer duurzaam en slijtvast, wat het ideaal maakt voor motorkleding. De combinatie van stijlvol design, zeer slijtvast leer en het gebruik van CE-protectoren garandeert dat je er geweldig uitziet zonder in te leveren op veiligheid.

Meer informatie: www.revit.eu

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen