REV’IT! Roamer leren jas

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Roamer leren jas
De nieuwe REV’IT! Roamer jas is gemaakt van speciaal Max rundleer. Dit hoogkwalitatieve, gekleurde Nappa leer is zacht, flexibel en comfortabel.
Max rundleer slijt of beschadigt niet als je het draagt en is kleurvast. Het is zeer duurzaam en slijtvast, wat het ideaal maakt voor motorkleding. De combinatie van stijlvol design, zeer slijtvast leer en het gebruik van CE-protectoren garandeert dat je er geweldig uitziet zonder in te leveren op veiligheid.

Meer informatie: www.revit.eu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?