vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw! Superzuinige Honda

Honda claimt dat de Vision 110 een zeer zuinige scooter is, door het lage verbruik. De Vision schijnt namelijk slechts 1 liter op 52 kilometer te verbruiken! Daarnaast heeft hij door zijn prima wendbaarheid een hoge funfactor. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs van 1899 euro.

De scooter heeft een slanke body met scherpe lijnen en een licht agressief vormgegeven koplamp. Onder de kappen schuilt een 110cc viertakt motor met PGM-FI brandstofinjectie. Daarnaast is de Vision voorzien van CBS (Combined Braking System), waardoor de Honda een optimale en stabiele remweg heeft.

De Vision 110 staat vanaf nu in 5 vrolijke kleuren bij de dealer.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen