Nieuw! Superzuinige Honda

Honda claimt dat de Vision 110 een zeer zuinige scooter is, door het lage verbruik. De Vision schijnt namelijk slechts 1 liter op 52 kilometer te verbruiken! Daarnaast heeft hij door zijn prima wendbaarheid een hoge funfactor. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs van 1899 euro.

De scooter heeft een slanke body met scherpe lijnen en een licht agressief vormgegeven koplamp. Onder de kappen schuilt een 110cc viertakt motor met PGM-FI brandstofinjectie. Daarnaast is de Vision voorzien van CBS (Combined Braking System), waardoor de Honda een optimale en stabiele remweg heeft.

De Vision 110 staat vanaf nu in 5 vrolijke kleuren bij de dealer.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?