Suzuki investeert in de toekomst

Suzuki Motor Corporation heeft besloten de komende jaren fors te gaan investeren in de ontwikkeling van nieuwe motorfietsen en nieuwe innovatieve mobiliteitsproducten. In het Japanse Hamamatsu zal een nieuwe fabriek en een technisch ontwikkelingscentrum worden gebouwd. Daarnaast zal er nog een nieuwe fabriek worden gebouwd voor Suzuki motorfietsen in de Filippijnen.

Het nieuwe technische ontwikkelingscentrum in Hamamatsu zal naar verwachting vanaf 2016 operationeel zijn. Voor de nieuwe faciliteiten is zo’n 280.000m2 grond aangekocht en de totale investering bedraagt ruim 450 miljoen euro. Naast nieuwe motorfietsen zullen hier ook nieuwe vormen van mobiliteit worden ontwikkeld en geproduceerd zoals elektrische voertuigen en voertuigen met een brandstofcel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?