dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Suzuki investeert in de toekomst

Suzuki Motor Corporation heeft besloten de komende jaren fors te gaan investeren in de ontwikkeling van nieuwe motorfietsen en nieuwe innovatieve mobiliteitsproducten. In het Japanse Hamamatsu zal een nieuwe fabriek en een technisch ontwikkelingscentrum worden gebouwd. Daarnaast zal er nog een nieuwe fabriek worden gebouwd voor Suzuki motorfietsen in de Filippijnen.

Het nieuwe technische ontwikkelingscentrum in Hamamatsu zal naar verwachting vanaf 2016 operationeel zijn. Voor de nieuwe faciliteiten is zo’n 280.000m2 grond aangekocht en de totale investering bedraagt ruim 450 miljoen euro. Naast nieuwe motorfietsen zullen hier ook nieuwe vormen van mobiliteit worden ontwikkeld en geproduceerd zoals elektrische voertuigen en voertuigen met een brandstofcel.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen