13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw: Yamaha X-Max 400 MOMODESIGN

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Bij de introductie van de dynamische X-MAX-400 waren sportieve forenzen onder de indruk van de 400cc-motorprestaties die gecombineerd werden met de wendbaarheid van een 250cc! Deze ongekende sportscooter die moeilijk te evenaren is, heeft er in korte tijd veel nieuwe fans bij gekregen. Het concept is nu nog verder aangescherpt met de X-MAX 400 MOMODESIGN, een snelle en wendbare 400cc- hoogwaardige sportscooter met veel stijl en maximaal raffinement. 

In nauwe samenwerking met het creatieve Italiaanse team van MOMODESIGN is een exclusief model ontstaan die volledig voldoet aan de verwachtingen van de veeleisende rijder, uitgerust met exclusieve componenten en speciale graphics die zijn aantrekkelijke stijl extra benadrukken. Tot de exclusieve kenmerken behoren een two-tone buddyseat met geïntegreerde polstering, een van speciale MOMODESIGN graphics voorzien sportscherm, instrumentenpaneel en kuipdelen en aluminium graphics op de zijpanelen. Een satijn-chromen stuurafdekking en de bewerkte stuurdoppen maken deze X-MAX 400 MOMODESIGN helemaal af!

De X-MAX 400 MOMODESIGN wordt aangedreven door een vloeistofgekoelde 400cc-viertaktmotor, voor een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand en hoge kruissnelheden op de buitenwegen. Deze compacte en zuinige krachtbron is voorzien van een zeer efficiënt brandstofinjectiesysteem en levert altijd het vermogen dat u nodig hebt, waar u ook rijdt. Dankzij zijn lage gewicht en compacte afmetingen is dit topmodel van de X-MAX serie ideaal voor de drukke binnenstad en zeer stabiel op hoge snelheden.

De X-MAX 400 MOMODESIGN, tevens standaard voorzien van een ABS remsysteem, biedt als geen ander model hoogwaardige kwaliteit met toonaangevende prestaties. De exclusieve two-tone buddyseat met speciale bekledingsstof zorgt voor een comfortabele zithouding. De hoogwaardige kwaliteit van de X-MAX 400 wordt nog eens extra onderstreept door details zoals het overzichtelijke dashboard dat voorzien is van het MOMODESIGN logo en LED contourverlichting.

De X-MAX 400 MOMODESIGN is de ideale keuze voor stijlbewuste rijders die op zoek zijn naar een modieuze en sportieve motorscooter. De combinatie van een krachtige 400cc-motor in een lichtgewicht chassis met een hoog rijcomfort zorgt voor een perfecte balans tussen prestaties, brandstofverbruik, design en functionaliteit. En dan is er ook nog opbergruimte voor twee integraalhelmen.

Ruime keuze aan accessoires
Yamaha staat al decennia bekend als toonaangevende fabrikant van innovatieve motorscooters en heeft veel kennis opgedaan in de behoeften naar functionele accessoires. Accessoires waarmee een ieder aan zijn of haar motorscooter een eigen identiteit kan geven en die volledig past bij hun levensstijl. Denk hierbij aan comfortverhogende zaken zoals een hoger windscherm, beenschilden, diverse topkoffers, een rugsteun voor de passagier, etc. 

Kiest men voor meer sportiviteit dan zijn er accessoires, zoals een sportwindscherm, een stijlvolle kentekenplaathouder of Akrapovi? slip-on uitlaatdempers verkrijgbaar. 

Samenvatting

– Exclusieve MOMODESIGN componenten

– Meest compacte motorscooter in zijn klasse

– Krachtig en betrouwbaar vloeistofgekoelde 400cc-motorblok

– Indrukwekkende acceleratie en een hoge kruissnelheid

– Dubbele koplampen met LED contourverlichting en LED achterlicht 

– Ruime opbergruimte voor onder andere twee integraalhelmen

– Uitgebreid instrumentenpaneel

– Standaard ABS remsysteem 

– Ruime keuze aan accessoires

De Yamaha X-MAX 400 MOMODESIGN zal vanaf juni 2014 leverbaar zijn en heeft een adviesverkoopprijs van € 7.299,-.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen